tirsdag den 27. august 2013

Så er det nu!


Vi i landsby-gruppen er ved at have check på alle forberedelserne til det store rykind af kunstnere fra Japan, Tyskland, Indien, Holland, København og Århus søndag, den 1. september, hvor vi her i området skal arrangere åbningen af Kunsten i bevægelse 2013.

Vi forventer, det bliver en særdeles spændende oplevelse for borgerne i Sinding-Ørre, at få besøg af så mange kunstnere fra ind- og udland og andre prominente gæster fra Midt- og Vestjylland. Efter denne reception, som vi håber, at flest mulige beboere med børn vil deltage i, så vil 4 af kunstnerne tage videre til Thyholm, mens vi i de efterfølgende 5 dage skal arbejde sammen med 5 af kunstnerne og Steen Rasmussen, som vil bo her i campingvogne indtil lørdag morgen. De bliver herefter kørt videre til næste landsby efter vores fernisering om fredagen.
Vi vil endnu en gang stærkt opfordre til, at befolkningen kommer forbi kunstnernes arbejdsområde i nærheden af Midtpunktet, både for at arbejde med eller blot for en kiggetur. Folk har selvfølgelig også travlt på arbejde, så derfor er et par timer både sidst på dagen eller først på aftnen også velset. Vi sørger både for kaffe og kage til dem, der kommer og giver en hånd. 
Den 6. september kl. 16, kan hele ugens arbejde så afsløres ved den planlagte fernisering, hvor vi også vil opfordre til, at alle familier vil deltage og som afslutning på det hele, vil der være afslutningsfest i hallen, som arrangeres som en gang ”åben hal” hvor SGIF står for maden, som bliver lavet på grill. Ligesom der vil være musisk indslag først på aftenen.
Spændende kunstværker og happenings og nogle uforglemmelig oplevelser er meget tæt på!
Landsbygruppen

Kom og vær med i Kunsten i bevægelse
Søndag d. 1. september kl. 16.00-18.00 i Midtpunktet, hallen:
Kunsten i bevægelse 2013 starter for alle medvirkende landsbyer, med en åbnings-reception her i Sinding-Ørre. Åbningstale, underholdning v/PLAY!GROUND LIVE under ledelse af Bo Stief, præsentation af kunstnerne, samt lidt mundgodt.
Mandag d. 2. - fredag d. 6. september:
Kunstnerne arbejder med kunstværker med hjælp af alle os i Sinding og Ørre.
Fredagd. 6. september:
Kunstnerne færdiggør kunstværkerne, og vi får besøg af unge kunstelever fra Skolen for Kunst og Design i Holstebro.
Kl. 16.00 er der fernisering, med taler og afsløring af kunstværkerne, samt en lille forfriskning. Umiddelbart herefter, ca. kl. 18.00, er der afslutningsfest med "Åben fredag", hvor SGIF serverer en grill-menu til 75,- kr., samt musikunderholdning ved No Common Venue. Her er der også mulighed for at tage afsked med kunstnerne.
Lørdag d. 7. september:
Kunstnerne kører videre til næste landsby efter morgenmaden.
Af hensyn til serveringen vil vi meget gerne have jeres tilmelding, hvad enten det er til det ene eller til begge arrangementer. Tilmelding til Bodil Jensen, tlf. 3063 5825 eller mail: bjensen51@gmail.com, inden d. 28. august.

En stor tak til
Michael Jensens Fond
Signe og Pagh Mørup
Midtjysk Skole- og Kulturfond
Nordea Fonden
Sinding Gymanstik- og Idrætsforening
Borgerforeningen for Sinding-Ørre
- og alle de lokale frivillige
for støtten til projektet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Her er der plads til din anekdote, historie, mening eller kommentar,
vi vil blive glad for den.
Skriv gerne dit navn også.

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.