Kunstnerne

Michael Bredtved 
Michael Bredtved er født i 1959 i Svendborg, hvor han også voksede op. Han bor i dag i Århus. Han er uddannet på  Århus Kunstakademi (1983-1987) og Kunstakademiet i Cairo, Egypten, (1989-1990) som maler. 
Han har gennemført et hav af udstillinger både i Danmark og udlandet bl.a. i Japan, Polen, og Holland. 
Han har lavet kunstudsmykninger til bl.a. Århus Kommunehospital, Beder Skole, Lisbjerg Skole og Skejby Sygehus. 
Han har også beskæftiget sig med undervisning på Grafisk skole i Århus samt Randers Kunstskole i perioden 1994 – 2002, ligesom har beskæftiget sig med konsulentopgaver. 
Michael Bredtveds malerstil er ofte eksplosiv og dramatisk, hvor lysende farverflader overlejres af computer- og graffiti-inspirerende mønstre og tegn, udført i skiftende stilarter og teknikker. 
Læs mere om Michael Bredtved på: 


Misa Namekawa 
Misa Namekawa er 54 år og født i Japan, hvor hun bor i dag. Efter at have taget BA of Human Sience i 1981 på universitetet i Osaka begyndte hun at studere kunst på Osaka Municipal Institute. 
Hun har studeret keramik, kobbertryk og litografi. Hun har udstillet mange steder, både solo og sammen med andre kunstnere, bl.a. i Tyskland, Japan og New York, ligesom hun i perioden mellem 1995 og 2004 har boet i New York.  
Så sent som sidste år havde Misa Namekawa et ophold i Danmark, hvor hun deltog i et kunstworkshop i Gludsted 
Mange af hendes værker kan ses på hendes hjemmeside: 

Bank & Rau 

Bank & Rau består af billedkunstnerne: Lone Bank & Tanja Rau. 
Begge kunstnere er danskere, født i 1970 og bor i dag i København. Både Lone Bank og Tanja Rau har studeret på Det kongelige kunstakademi i København.  
De arbejder på grænselinjerne of the art område, hvor kunst møder andre områder. Traditionel kunst er befriet for praktisk værdi, og bør som sådan ikke bruges til noget, men for dem har det vist sig vigtigt at sammenstille kunst til den utilitaristiske verden vi lever i, og et samlende princip i deres arbejde, er arbejdet i hånden og arbejdsfællesskabet. Deres arbejde har en stamme af folklore og ofte forbinder det praktiske med det esoteriske. 

I deres kunst, har de en stor appetit for at undersøge nye former for materiale, hvilket igen kalder på andre teknikker end de kendte.  
Se deres kunst på: www.bank-rau.dk


Susanne Ruoff 
Født i Køln i 1959 og var i sine unge år beskæftiget med boghandel, før hun begyndte at studere kunst, herunder malerkunst i 1981 både i Berlin og England. Efter sine studier valgte hun at rejse til Venezuela, hvor hun opholdt sig i perioden 1989-1990. 
Susanne Ruoff har deltaget i utallige udstillinger, hvor hun har lavet forskellige ting både i Tyskland, Ungarn, Italien, Frankrig, Estland, Syd Korea, Japan og Taiwan. 
Susanne Ruoff har modtaget mange priser for sit arbejde. Hun har opholdt sig meget i Berlin gennem årene, hvor hun også bor i dag. 

Se mere om hendes kunst på hjemmesiden: www.susanne-ruoff.de

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Her er der plads til din anekdote, historie, mening eller kommentar,
vi vil blive glad for den.
Skriv gerne dit navn også.

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.